Dr. Horváth és Dr.Tornyai Fogszakorvosi Kft.


Szállások / Városok


Kedves Látogatónk!


Szállások / Városok

Bük

A Büki Gyógyfürdő Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy- és élményfürdője, minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 27 medencével, több mint 5100 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

Bük Nyugat-Magyarországon, a határhoz közel, a reumás és izületi bántalmakban igen hatékony gyógyvizérõl híres forrás és terápiás központ mellett helyezkedik el. Kérésére Szállást biztosítunk, vagy foglalunk az Ön által kiválasztott panzióban, illetve szállodában. Fogászati ellátása mellett Ön kikapcsolódhat, kezeltetheti magát a gyógyfürdõben, golfozhat Európa egyik legnagyobb golfpályáján, lovagolhat, kezékpározhat stb. Mindezt kedvezõen alacsony áron.

Büki rendelo kinti kep  Büki rendelő belso kep 


Szállások

Hotel Caramell****


Holisztikus gyógy- és wellness szállodája, ahol több mint 60 hagyományos és újszerű szolgáltatásokkal várják kedves vendégeket.

caramell hotel

hotel caramell

hotel caramell

SZOMBATHELY

A város közel kétezer éves múltra tekint vissza, a gazdag történelmi múltjának köszönhetően rengeteg nevezetesség várja az ide látogatókat.  
Néhány érdekesebb látnivaló:

Holdfényliget - Erdei kötélpálya Szombathelyi Képtár  
Iseum Tófürdő    
Isis Galéria Történelmi Témapark  
Járdányi Paulovics István Romkert Vasi Múzeumfalu  
Kalandváros - Szombathely Vasi Múzeumfalu: 1.7 km 
Kámoni Arborétum Vízmű Történeti Múzeum  
Püspöki Palota A Savaria Szálló (volt Kováts Szálló) épülete  
Savaria Múzeum Zsirai Rimanóczy-Kastély
Szent Erzsébet Templom