Dr. Horváth és Dr.Tornyai Fogszakorvosi Kft.


Szolgáltatásaink


Tevékenységi körünk felöleli a fogászat összes ágát.

Implantológia alatt mi természetesen fog implantátum behelyezését értjük. Mi a Camlog (Camlog Biotechnologies) és az Ankylos (Dentsply/Friadent) német, valamint a Nobel Biocare svéd csavar-implatátumokat használjuk. Az említett cégek nagy tapasztalatokkal bírnak a fogimplantátumok és fogászati anyagok gyártása terén. Az implantátumok anyaga tiszta titán (Titan).  Rendelőnk a Camlog  implantátumrendszer referenciarendelője.

Diagnosztika: Azon ritka fogászati magánrendelők közé tartozunk a világon, ahol a napjaink legkorszerűbb fogászati-szájsebészeti röntgendiagnosztikai berendezése a digitális 3 dimenzós fogászati CT (CBCT) rendelkezésre áll. Ezáltal pl. az implantáció sokkal pontosabban és biztonságosabban tervezhető. Egyes esetekben a számítógéppel virtuálisan megtervezett implantáció speciális Svédországban elkészített sablonnal a fogíny felvágása nélkül, nagyon pontosan, minimális beavatkozással végezhető - ez az eredeti NobelGuide rendszer.
Rendelőink ezenkívül természetesen felszereltek fog- és panoramaröntgen készülékkel is, továbbá a kor követelményeinek megfelelő modern gépekkel és anyagokkal.

Fogmegtartó kezelés alatt mi nem csak a szuvas (caries) fog helyreállítását értjük, hanem szükség esetén fogsebészet, mint kiegészítő műtéti beavatkozás végzését is. A fogmegtartó kezelés része a parodontológia is.

Gyökérkezelés: Fájdalommentesen, nagy sikerességi aránnyal végzett gyökérkezelés is rendelőnk specialitása. Ezt mi a német VDW cég számítógéppel programozott gépeivel és a legkorszerűbb gyökérkezelő és tömő anyagokkal végezzük.

Esztétikus fogászat és fogpótlások: ide tartoznak az alábbiak: tömés, fogfehérítés, inlay, fogpótlás, mely lehet akár korona, híd, részleges vagy teljes fogsor, a legmodernebb fémmentes koronák illetve az implantátumra készülő hid és fogsor.

Fogszabályozás: kivehető és rögzített készülékekkel

Szájhygiénés kezeléseket fogorvosi rendelőnkben saját képzett dentálhigiénikusaink végzik. Ez a kezelés nemcsak a fogkő eltávolítását, hanem szakvizsgálatot, az összes fog finom polírozását is jelenti, valamint szaktanácsadást.

Fogfehérítés: az eredeti ZOOM 2 (USA) fogfehérítő rendszert használjuk a rendelőnkben - az eredmény nemcsak megdöbbentő, de tartós és természetes hatású is!  A klinikai vizsgálatok alapján a hatásfoka a legjobb az egyéb fogfehérítő eljárásokkal összevetve.


Néhány további gondolat:

Felhasznált anyagok mind európai certifikációval (CE) rendelkeznek, hypoallergének és biokompatibilisek. Leplezőanyagnak porcelánt használunk. A koronák anyaga cirkon,  nikkelmentes bio fém vagy arany.

Gyógyvizi kezelés: rendelőnk az igen hatásos gyógyvízéről híres fürdő mellett található.

Szabadság : Ön fogászati kezelése alatt kikapcsolódhat, lehetősége nyílik a kezelések között aktív programok végzésére.